KÖNYVBEMUTATÁS (Varga Csaba: Istenemberré válás, 2016)

 

 

MILYEN KÖNYV EZ?

 

A ma élő ember számtalan homályos kép, árnyékkép, hamis kép, vagy „csak” elmosódott kép között vergődik. Ezek a képtorzulások egyaránt élnek saját elméjében, a manipulált nyilvánosság-hatalom kommunikációjában és a társadalmi tudat alsó egórétegében.

Ezért természetesnek látszik, hogy az ember alig tudja, vagy csak sejti, hogy ki is valójában, milyen a belső életvilága, miért született a bolygóra, vagy hogyan válhatna Istenemberré.

Szintén nem tudja, vagy csak sejti, hogy milyen ez a külsőnek tapasztalt világ, mi jellemzi az életet, miért pusztul körülötte sok minden, milyen társadalmi csapdák foglya, vagy mikor és hogyan jön létre az aranykor.

Elveszik a jelenben, s ismeretlen a jövő. Holott most az emberiség belső-külső történetében és a földbolygó természeti-társadalmi kataklizmájában soha nem látott, s el sem képzelt változások indultak el. Fénysebességgel, ami szinte felfoghatatlan.

Tisztuljon ki minél több életkép és gondolatkép.

Varga Csaba író, szociológus, filozófus új könyve, az Istenemberré válás egyszerre új, egyesített világkép, szokatlan új evangélium, s egyúttal új szeretetember, szeretetközösség program a mának és a holnapnak.

Ez az egyik első, nyilvános szellemi, lelki és spirituális útirajz a változásokról, amely a jelen kép- és gondolat-torzításai mögé néz, miközben egyszerre az új menny, az új föld, az új nemzet, az új ember fényrajza is.

Befogadja az égi tanításokat, a jézusi felismeréseket, és segíti az Isten és az ember közötti szeretetkapcsolat kitágulását, újjászületését.

Ez olyan könyv, amelynek teljes megértéséhez, befogadásához még minimum évtizedek kellenek. Olyan szellemi teremtés, amely újra és újra elolvastatja magát, s újabb és újabb inspirációt, hitet, tudást, segítséget ad a változások végigviteléhez.

A belső és külső úton a tudatosan élenjáró embereknek viszont már most szellemi sétabotot, lelki kikötőt, szerelemtemplomot, vagy éppen szeretetházat kínál.

Légy az Új Világ társteremtője.

Varga Csaba Istenemberré válás című könyve ezért született.

 

BEVEZETŐ az Istenemberré válásból (részlet)

 

Emberként Istenné, avagy Istenemberré válunk, noha egyelőre képtelenek vagyunk ezt elképzelni.

A messzibe vesző múltban, eredetileg Istenek voltunk, noha ez még számunkra felfoghatatlan és kétséges. Minden pillanatunk arról szól, hogy az ember, aki egykoron Isten volt, s aki újra Isten lesz, az a régóta reá kényszerített, s aztán magára öltött istentelenség köpenyt hogyan vedli le, s miképpen válik végleg Istenemberré és Istenvilág teremtővé. Az istentelenség köpenye alatt egyáltalán Istenszerűek maradtunk-e?

Az Istenné válás azt jelenti, hogy Istenember lehetsz. A földön létező Istenember természetesen nem azonos a mindenség Istenével, noha minden emberben az Isten (az Atya/Anya) Önvalóként jelen van. Jézus sem volt Isten a mennyei értelemben, de Isten részeként, avagy az Eredeti (Első) Emberként vetült ki a földre.

Az Égen és földön már régóta számos erő felsorakozott, hogy az egyéni (és közösségi) tudatos Istenemberré válást minden eszközzel változatlanul megakadályozza. A felsorakozók azonban egy korlátot ismételten nem tudnak ledönteni, méghozzá azt, hogy az Istenemberré válás tudatának minden emberben világító belső fényreflektorát leoltsák.

Ennek a könyvnek a fejezeteiben, a félig-meddig szútrákhoz (vagy a klasszikus igékhez) hasonló pontokban semmi mást nem csinálunk, minthogy erről az örök fénycsóváról megpróbáljuk letörölni a téridő forró kátránnyal kevert porát.

Ehhez egyszerre semmi és minden a rendelkezésünkre áll.

Elfogadjuk, hogy egyaránt semmit nem tudunk és mindennél is többet tudunk.

Tudomásul vesszük, hogy ehhez egyformán törékeny üvegpohár és törhetetlen levegőkorsó vagyunk.

Mindez kiindulópont ahhoz, hogy elinduljunk az Istenemberré válás útján.

 

HOGYAN LEHETÜNK ISTENEMBEREK? (a könyv fülszövege)

 

Ánandának ajánlom,  mert ez a könyv nélküle nem született volna meg.

 

A földbolygó új dimenzióba, fényvilágba lép, s mindenki előtt megnyílik az út, hogy méltó Istenemberré váljon.

Ez a könyv a földi ember Istenemberré válásáról szól. Ennek eredménye lehet, hogy a földbolygó valóban dimenziót és létezésminőséget vált.

A könyv műfaját van, aki új evangéliumnak, s van, aki metafilozófiai alkotásnak tartja, míg mások költői esszének minősítik.

Lehet, hogy egyik sem, vagy az sem teljesen kizárt, hogy mind a három egyszerre.

Magam csak annyit jeleznék, hogy ezt a páratlan feladatot Égi Mesteremtől kaptam, s igyekeztem minden tanítást úgy visszaadni, ahogy azt egy hűséges tanítvány szíve közvetíti.

Ha valaki hisz Istenben, természetesen szerelmes Istenébe, ha valaki átadja magát Szerelmének, bizonyosan szerelmes Igazi Párjába, ha valaki bölcsességet hordoz és képvisel, tisztán szerelmes a bölcsességbe.

Ez a könyv tehát a föld összes szerelmes és szerető emberének szeretne szólni. Azoknak különösen, akik a félelem és a szenvedés helyett már a szerelmet és a szeretetet választják.

Ez független attól, hogy ki-ki melyik vallást követi, vagy melyik kultúrába tartozik, s milyen beavatást kapott, vagy nem függ attól sem, hogy megélt vagy nem élt meg semmilyen megváltást.

A könyv húsz fejezetben elsősorban azt foglalja össze, hogy a halhatatlan halandó ember a Belső és a Külső Úton lépdelve hogyan juthat el az Istenemberség édenkerti állapotáig.

Ez már felfedezhetővé teszi az Új Mennyet, s végre az Új Földet, amely eredendően az Édenkert-földbolygó.

 

Kérlek, szponzoráld a következő kiadásokat, hogy a könyv minél több emberhez eljusson, s támogasd, hogy a könyvet kiadjuk angol és német nyelven. Bankszámlaszám: 16200199-00085409

Köszönjük!

 

Minden könyvvásárló számozott és dedikált példányt kap!

 

Kiadó: Stratégiakutató Intézet, Aranymag Intézet

www.strategiakutato.hu, www.aranymag-intezet.hu, www.vargacsaba.hu

A könyv megrendelhető: intezet@strategiakutato-intezet.hu  vagy:

istenemberrevalas@gmail.com

A könyv ára: 4990 Ft.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük