Magyar Misztériumiskola tervei 2023-2024

 1. A Magyar Misztériumiskola továbbra is főként a szíriuszi misztériumiskolai példát tekinti alapvetésének. Ennek lényege a Szerelem és Szeretet Emberré válás és a szeretetközösségek létrehozása.
 2. Ez a képzés ezért nem hasonlít semmilyen felnőttképzésre, hiszen ez szakrális nevelés, amely tanítja az új tudásokat, az új gondolkodásokat, az új emberséget, az új létezést.
 3. A Magyar Misztériumiskola 2023-tól elsősorban az Új Korra, az Istenkorra készíti fel. Ez azt jelenti, hogy tudatosan építi a Kárpát-medencében a szeretet társadalmat és lokális szinten a helyi szeretet társadalmat.
 4. A képzési program tematikájának kidolgozásában kiemelt figyelmet fordítunk például Jézus tanácsaira.
 5. A misztériumiskolai tanév továbbra is szeptember közepétől június elejéig tart – és nyáron (július 8-tól 9 napig) van a bentlakásos képzés. A második félév február elején kezdődik.
 6. Segíti tehát a hallgatókat abban, hogy a Belső Úton Szerelem és Szeretet Istenemberré váljanak. Ez tehát az egyéni felemelkedési útja, avagy a lelki istenülés belső programja.
 7. Azért minden hallgatónak sokoldalúan segít abban, hogy végleg megszabaduljon a negatív érzésektől és gondolatoktól, s egyúttal mindent megbocsájtson magának, családjainak és világi társainak.
 8. A Magyar Misztériumiskola tanárai a mai magyar, magas minőségű, új gondolkodás képviselői.
 9. 2023-2024-től tíznél is több Új Misztériumiskolát indítunk. Nyáron tartunk egy három napos képzést az új Misztériumiskolák teremtőinek és új tanárainak.
 10. Szeretnék több videófilmet készíteni a Misztériumiskola szakrális elveiről és képzési módszereiről.
 11. Minél előbb jó lenne egy misztériumiskolai füzetet kiadni az új Misztériumiskoláknak.
 12. A misztériumiskolai hallgatókat ösztönzi és támogatja abban, hogy az Új Kor (Istenkor) elején már igyekezzenek 10-12 családokként fényközösségeket (családközösségeket) létrehozni.
 13. A születő új világban a ma még aligha látható új törekvéseket megismeri és tudatosan támogatja.

Budapest, 2023. 01.03.

Stratégiakutató Intézet Nonprofit Kft.
Harmadik Évezred Alapítvány
vargacs@strategiakutato-intezet.hu
70-944-7668