Ami most jön, az felülmúlja minden képzeletünket! – Varga Csaba, Horányi Ágnes

Tagadhatatlan, hogy az ember évezredek óta nem válhatott Istenemberré, Jézus emberré, és emiatt bolygónk világtársadalma, de még kisebb közösségek sem élhették az Istenvilágot. A pénzközpontú, profitmaximalizáló világgazdaság pedig mára úgy tűnik, hogy teljesen tönkretette az emberiséget.

Miközben a megahatalmat építő, egyre emberellenesebb, profitban fuldokló világelit az utolsókat rúgja, és szépen felszámolja önmagát, addig a tudatosult Fény- és Szeretet Emberek saját isteni minőségükre elkezdték átalakítani a kollektív ego fogságába szorult emberiségtudatot! Új Ég, Új Föld és Új ember teremtődik! A kollektív és személyes karmák természetesen most felerősödtek, mert ezek a láthatatlan hajtóerők segítenek hozzá mindenkit, a tömeges átlényegüléshez!

Hogyan tudunk újra kiteljesedni azzá, akik már eredendően vagyunk? Hogyan tudjuk magunkban újraaktiválni az Istenkapcsolatot? Hogyan tudjuk megnyitni biztonsággal a szívünket? Hogyan hagyhatjuk abba az örökös védekezést, ami félelemben, bizonytalanságban, bizalmatlanságban tart?

A tisztuló és emelkedő emberiség most egyszerre tanulja meg a kollektív lélek- és tudatemelkedés közben a szerelmet, a szeretetet, a félelemnélküliséget, a felelős elköteleződést és a végleges isteni szolgálatot!