A SZER-TV koncepciója

(Szer-elem, Szer-etet Online TV)

projektterv

A Stratégiakutató Intézet két fontos partnerével megalapítja az on-line SZER-TV-t!!

Bevezető – A Stratégiakutató Intézet programja

 1. A SZER Televízió új elképzelés, nincsenek előzményei! A születő földi új világ, új társadalom, új szellem közvetítője! 
 2. Ki tervezi az online Szer-TV létrehozását? A Stratégiakutató Intézet, karöltve a Harmadik Évezred Alapítvánnyal, a Magyar Szeretetemberek és Szeretetközösségek Mozgalmával és a Szabad Világ Rádióval. Partnerünk lesz még a Sóvidék TV is!  Főként nemcsak maguknak tervezzük ezt az online kommunikációs csatormát!
 3. Miután arra készülünk, hogy a jelenlegi világrend véget ér, s a Földön mostantól és hosszú távon nem Aranykor, hanem Istenkor lesz, az ember pedig Szerelem és Szeretet Istenemberré emelkedhet, ezért a Szer-TV a generális újjászületést szeretné szellemileg és a gyakorlati fejlesztések bemutatásával szolgálni.
 4. Kik lesznek a Szer-TV munkatársai? A három évtizede velünk együtt dolgozó szellemi társaink lesznek elsősorban a műsorok készítői. Az első időben a Szabad Világ Rádiójának stúdiójában születnek a videófilmek. Természetesen a saját TV-stúdió létrehozásához, működtetéséhez, a videófilmek készítéséhez (stb.) kiválasztottuk a megfelelő szakmai munkatársakat.
 5. Természetesen tervezzük, hogy később létrehozzuk a saját TV-stúdiónkat. Ennek mintájaként a VNTV-t választottuk! A SZER-TV központja jelenleg Budapesten a II. kerületben lesz. Használni fogjuk a felvételekhez a budapesti és a vidéki saját és partnereink intézményeit is.    
 6. Az előzetes elképzelés alapján úgy indulnánk, hogy először hetente két napon lenne állandó műsor! Szeretnénk, ha ez minél többször élő adás lenne. A SZER-TV elkészült műsorai nyilván minden nap nézhetők lesznek!
 7. Miután velünk-rólunk több, mint százhúsz videófilm készült, a SZER-TV-nek létrehoznánk egy videófilm archívumot is, amelyet minden néző majd folyamatosan használhat! Már jelenleg is óriási kínálatunk van. Sőt a terv az, hogy bemutatjuk a Sóvidék TV és a Szabad Világ Rádió tv és rádió műsorait. 
 8. A Szer-TV-nek lesznek kiemelt állandó rovatai, amelynek a videófilmeket zömében ugyanaz a három-négy szakember készít. Ettől függetlenül létrehozunk egy nyolc-tíz fős szellemi csapatot, akik elsősorban riporterek lesznek.
 9. A fontosabb rovatok:
 10. Az Istenkor csodái,
 11. a Szer-elem és a Szer-etet misztériuma és gyakorlata
 12. az Új Föld, avagy Szeretet Föld,
 13. az új szellemiség,
 14. Magyarország és Kárpát-medence jövője,
 15. Az új gazdaság (a GESARA és a QFS) programja,
 16. Az új közösségi élet és intézményei,
 17. Az ötödik dimenzió új világa,
 18. Új lokalitás, új társadalom és új szer-élet,
 19. Új ökoprogramok,
 20. Szeretetközösségek mozgalma,
 21. Misztériumiskolák és más hasonló képzések, stb.
 22. A Stratégiakutató Intézet és az Aranymag Intézet minden több napos nemzeti konferenciáját és különböző rendezvényeit, sőt hazai és külföldi szellemi partnereink konferenciáit folyamatosan közvetítjük. Az Istenkorról szóló 100 pontban összefoglalt könyvünk most azért (is) jelent meg nyolc nyelven, hogy kapcsolatainkat elmélyítsük!
 23. A globális Istenkor jelentős nemzetközi vagy nemzeti eseményeit közvetítjük, vagy ezekről videófilmeket készítünk.
 24. A SZER TV tehát a magyar polgárok beavató új tájékoztatására törekszik!

TELJES PROJEKT TERV: LETÖLTÉS

Varga Csaba, a Stratégiakutató Intézet ügyvezető igazgatója
Harmadik Évezred Alapítvány
Stratégiakutató Intézet Nonprofit Kft.
Magyar Szeretetemberek és Szeretetközösségek Mozgalma
www.strategiakutato-intezet.hu